Разом дочекаємось весни

   Бібліотека ім. О.Матросова вже 16 років поспіль співпрацює з Всеукраїнською дитячою спілкою «Екологічна варта», долучаючись до практичних природоохоронних акцій вартівців.
   Сьогодні учні четвертих класів познайомилися із різноманіттям зимуючих птахів нашого краю, розповіли вірші та цікаві історії про птахів, виготовили годівнички, творчо та з фантазією підійшовши до цієї справи. Вироби відрізнялися своєю оригінальністю, були з різних матеріалів: фанери, дерев’яних брусків, пластикових пакетів, оздоблені малюнками та орнаментами. А ще діти проявили свої творчі здібності під час «екологічної показухи», де їм потрібно було за допомогою пантоміми зобразити певних птахів, відгадали безліч загадок про птахів.
   Переможцями конкурсу стали Коваль Катерина та Журило Карина, які розділили 1-е місце, 2-е та 3-є місця посіли Мельник Михайло та Ткачук Дмитро. А годівничка Юрченко Даші визнана найоригінальнішою. Переможці отримали Почесні грамоти від «Екологічної варти», які вручила координатор ВЕЛ Данилюк Н.В. та книги від бібліотеки, а всі учасники заходу – збірник матеріалів про ВЕЛ, екологічні шапочки та шарфи.
   Задоволеними залишилися і птахи, адже всі годівнички були розвішані у парку «Нивки» та заповнені зерном.

Коментарі