Кольоровий птах

   У нашій бібліотеці відкриття Школи народних мистецтв
   Літо – час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Влітку вся робота нашої бібліотеки спрямована на створення комфортного бібліотечного середовища, проведення цікавих заходів, творчих конкурсів, Інтернет-спілкування. 4 червня весело та цікаво провели свій літній день маленькі читачі нашої бібліотеки та їх батьки. За ініціативи депутата Київради Ігоря Кісільова в бібліотеці відбулося відкриття і презентація Школи народних мистецтв «Кольоровий птах». Ігор Кісільов привітав всіх присутніх та розповів про напрямки діяльності школи.
   А народні майстрині Ольга Матвійчук та Меланія Самойленко запропонували дітям майстер-клас малюнку на склі. Бажаючих було настільки багато, що діти працювали в різних залах: на молодшому і старшому відділах обслуговування. Вони з ентузіазмом взялися за роботу і незабаром було створено талісман Школи – Кольоровий птах. Маленькі художники проявили всі свої творчі здібності та вклали у цей малюнок частинку своєї душі, тому він у кожного вийшов яскравий та неповторний. А батьки тим часом в світлиці нашої бібліотеки освоювали техніку вишивання бісером та створення вишиваної ікони з народною майстринею Оленою Гришковою. Презентація її робіт також відбулася в цей день в стінах бібліотеки.
    Всі добре попрацювали, набули нових знань та навичок. А ще малюків пригощали солодощами. Звичайно, діти і їх батьки, працівники бібліотеки отримали позитивні емоції, гарний настрій і очікують на наступні зустрічі!

Коментарі