Наші новинки!





До нашої бібліотеки надійшли книжкові новинки! Улюблені книги багатьох дітлахів і навіть дорослих. Поспішайте, аби першими прочитати історії, від яких захоплює подих та підіймаєтся настрій. А ознайомитися з новинками ви можете прямо тут.







  Корнелія Функе
  Володар Драконів 

   Герої цієї неймовірної історії про дружбу  безпритульного хлопчика Бена зі срібним драконом на  ім’я Лунг перекочовують зі світу стародавніх легенд і  міфів до нашого урбаністичного сьогодення. Але  навіть тут їм доводиться шукати нову домівку в  далеких горах.





Корнелія Функе
Король злодіїв

Старовинна легенда і сучасний детективний сюжет — ось те, на чому збудована інтрига цієї неймовірної історії двох братів, Проспера і Бо, які втекли після смерті батьків у Венецію. Чи вдасться їм уникнути численних перешкод на шляху до нового життя, що триває в компанії бездомних підлітків?

  Рік Ріордан
 Персі Джексон

   Персі Джексон, дванадцятирічний школяр,  випадково  дізнається, що його батько грецький бог  морів Посейдон. Більш того, його звинувачують у  тому, щовін викрав блискавки Зевса. Тепер, щоб  запобігти війні богів, Персі повинен відшукати  справжнього злодія і повернути блискавки.

у нас є інші книги цієї серії


Міжавторська серія
 пригодницьких романів "39 ключів"

Незадовго до своєї смерті глава могутнього клану Ґрейс Кехіл змінює свій заповіт. Тепер її численні спадкоємціопинилися перед вибором — або отримати мільйондоларів відразу, або ж взяти участь у змаганні, подавшись на пошуки загадкових 39 ключів, що дають владу над усім світом. Рухаючись за підказками, залишеними бабусею Ґрейс, головні герої — 11-річний Ден і 14-річна Емі вирушають до таємничих катакомб, де їм належить знайти перший ключ.

у нас є інші книги цієї серії

   Ізабель Абеді
   Більше історій про Лолу!

   Нові книги про неймовірну дівчинку Лолу. Вона    весела, кмітлива, невгамовна, ніколи не здається і  завжди знаходить нові пригоди. А вам цікаво, що  трапиться з Лолою цього разу?


 у нас є інші книги цієї серії

Ніка Ініна
Хрангели

Фантастична повість розповідає про чудових істот —хрангелів, мета яких — підтримувати, оберігати, охороняти довірених їм дітей. Навіювати їм гарні сни. Бути поруч, коли дитині боляче. Або просто сумно.Драматична історія починається тоді, коли шість хрангелів розпочинають бій із темнонами.



  Олександ Есаулов
  Справа честі. Справа №5


   Миха Ватсон, Льоха Холмс і Настя Бонасьє знову          вступають в діло. Невтомна трійця знову вплутана  в детективну історію, цього разу пов'язану з  орденами. Розгадуйте таємниці разом із ними та  поринайте в загадковий світ пригод.

у нас є інші книги цього автора а також інші книги цієї серії
Пауль Маар
Що не день, то субота

Дорослий пан Пляшкер боїться геть усіх — свого шефа, господині будинку... Його треба терміново рятувати. Зарадити зможе лише Суботик — руде створіння у водолазному костюмі, яке грає у футбол сирними кулями, залюбки з’їдає коміри і віконні ручки і здійснює найнеймовірніші бажання.

у нас є інші книги цього автора
                                     
 Майкл Бонд
 Ведмежа на ім'я Падінгтон

   Одного разу подружжя Браунів помітило на вокзалі... ведмежа. Того вечора малюк Падінгтон знайшов собі справжню родину, а Брауни розпочали нове, цікавіше життя. Ведмежа звикатиме до великого міста і постійно опинятиметься у центрі різноманітних подій. Кумедні пригоди не залишать байдужими ні дорослих, ні дітей.

у нас є інші книги цієї серії

Сашко Дерманський
Танок чугайстра

Уночі, посеред лісових нетрів, ти стоїш і з останніх силстискаєш у долоні квітку папороті. А довкола все кричить, виє, насуває…Саме така ніч випала Іванкові, Лільці й Васькові,коли вони пішли до лісу рятувати… знайомого чугайстра.

у нас є інші друковані та аудіокниги цього автора


  Конор Костик
  Книга проклять. Книга бажань
 

   Алекс Цвік ніколи не чинив так, як йому веліли. Тож  коли він знайшов чарівну книжку, то ніяк не міг  перестати загадувати бажання. Навіть по тому, як  ті бажання сповнювались по-лихому і навспак. Чи  вдасться книжці перехитрувати Алекса і його
 подружку Емілі? Чи коли-небудь іще ця книжка  зарегоче лихим переможним сміхом? Про Алекса  Цвіка, дівчинку Емілі, бабусю-зомбі, велетенського отруйного павука, мстивих гномів, героїв класичної міфології та багато чого іншого читайте у захопливих повістинках Конора Костика.


 Кристина Нестлінгер
Конрад, або дитина з бляшанки

Конрад — незвичний хлопчик. І навідь не тому, що до пані Барлотті його приніс поштар у здоровезній бляшанці.А через те, що Конрад занадто чемний, слухняний, страшенно нудний і зовсім не має друзів.Тож пані Бартолотті та її сусідка дівчинка Кіті конче мають перетворити ідеальну дитину на нормального хлопчика.Хоча б для того, щоб Конрада не віддали іншим батькам...


  Корнелія Функе
  серія "Чорнильний світ"

    Меґі любить читати книжки. Любить читати    книжки і її тато Мо, палітурник, “книжковий лікар”,  як називає його Меґі. Проте він не читав їй уголос ще  відтоді, як загадково зникла її мама. Вони жили собі  спокійним життям аж до тієї ночі, коли незнайомець  прийшов із попередженням. Наступного дня Мо став  пакувати валізи, не повідомивши Меґі причини. Вони  мусять переховуватись. Але від чого і від кого?
   Невдовзі таємницю Мо розкрито. Він, виявляється, має надзвичайний дар — втілювати в життя історії, оживлювати їхніх героїв. Чимало років назад він випадково вичитав з книжки у наш світ бездушного злочинця. І от тепер цей злодій полює на Мо та його рідкісний талант.
   Мо і Меґі Фольхарти поринають у карколомні пригоди, в яких уявне переплітається зі справжнім. І тепер саме від них залежить, як завершиться історія, що полонила їх усіх.

у нас є інші книги цієї серії

Галина Погутяк
Королівство

Мама саме була у відрядженні, коли почались усі ті дива. Спершу з’явився хлопець, який перекидався лисом, а був Принцом. Тоді наш кіт Фелікс заговорив. Зрештою відьми і все товариство Книголюбів намагались викрасти книжку, яка виявилась чарівною. А далі… далі з'ясувалось, що це тільки
початок пригод і що від мене залежить доля Королівства.


Rikki-tikki-tavi. Ріккі-Тікі-Таві

  Набридло нудьгувати? Тоді мерщій вирушай до екзотичних джунглів!
   Тут Мауглі кидає виклик Шер-Ханові, а хоробрий Ріккі-Тіккі-Таві самотужки перемагає кобру! Читай улюблені оповідання “Ріккі-Таккі-Таві” і “Брати Мауглі” мовою оригіналу. Вивчай англійську з
задоволенням. Безліч цікавих вправ і завдань допоможуть краще засвоїти матеріал. Do you speak english?

у нас є книги інших авторів англійською мовою



Sir Arthur Conan Doyle
Сер Артур Конан Дойль
The Adventures of Sherlock Holmes. 
Пригоди Шерлока Холмса.Скандал в Богемії.

Захоплюючі пригоди найвідомішого детектива Шерлока Холмса та його незмінного супутника і друга доктора Ватсона тепер мовою оригіналу. Поглиблюй своі знання англійської мови разом з улюбленими героями.

у нас є інші книги цього автора мовою оригіналу

  Пауль Маар
  Пан Белло і блакитне диво

   Якби тоді до тата в аптеку не прийшла та  старенька бабуся, ми не знали б усіх отих клопотів”.  Так починається історія про Макса та його песика  Белло. А якщо бути точним – починається сам пан  Белло. Завдяки голубій настоянці, яку дивна стара  пані принесла Максовому батькові, рослини ростуть  неймовірно швидко. Проте коли Белло випиває трохи тієї настоянки, це для Макса стає найбільшою несподіванкою у житті. Настоянка перетворює тварин на людей!

у нас є продовження цієї історії

Диво у долоньках


У цій книжці зібрані крвщі твори українських письменників. Цікаві
казочки, повчальні оповідання, віршики, що легко запам'ятовуються. Серія "Письменники - дітям" найкраща для малюків.

у нас є інші книги цієї серії

Коментарі