Урок мужності «Доторкнутись душею до подвигу»

   Тепла зустріч відбулась 11 жовтня, напередодні Дня захисника України з бійцями АТО, воїнами 44-ї артилерійської бригади Чирковим Владиславом та Тарасюком Іваном.
   Вся країна з хвилюванням спостерігає за військовими діями, які відбуваються на сході нашої країни, жодна людина не залишається осторонь цих трагічних подій. Під час неформальної розмови зі старшокласниками бійці ділилися своїми спогадами про службу та солдатську мужність. Вони відповідали на численні запитання школярів про військові будні, про єдність та героїзм бойових побратимів, про допомогу волонтерів, і про все те, що цікавило дітей. До бійців звернулися читачі із патріотичними віршами, зі словами щирої вдячності, вони ще довго не відпускали героїв. Головне, у чому були єдині і бійці і діти, – це розуміння необхідності оберігати свою рідну землю, стояти за неї стіною, єднатися у відстоюванні національних інтересів України. Відчути атмосферу єднання допоміг й продемонстрований відеоролик «Захисникам України» на пісню гурту «Тартак» та світлини з місць, де воювали Іван та Владислав.
   На завершення зустрічі читачі і бібліотекарі висловили щиру подяку бійцям та подарували їм квіти. Завдяки таким заходам, ми виховуємо у дітей шанобливе ставлення до Батьківщини, почуття патріотизму та гордості за свою націю. Зустріч закінчилася словами: «Слава Україні!» «Героям слава!».

Коментарі