Етностудія «Кольоровий птах»

   Сучасна бібліотека – це в першу чергу територія казки, дива, несподіваних цікавих зустрічей, де можна не тільки читати книги, але і корисно проводити свій вільний час. Щосуботи для маленьких читачів бібліотеки та їх батьків – саме такий день.
   В цей день в бібліотеці діти збираються на заняття гуртків, на яких кожен обирає собі заняття до душі, відкриває новий талант чи вдосконалює навички та вміння. Юні програмісти кожного заняття гуртка з програмування Code Club UA створюють нову комп’ютерну гру, вчаться писати комп’ютерні програми. Заняття етностудії «Кольоровий птах» 26 листопада проводила новий керівник, художник-педагог Расулова Анна Владиславівна.
   Дітям була запропонована цікава тема творчої роботи – прощання з осінню. Кожен з учасників проявив фантазію і по своєму розкрив тему, у декого це були опалі листочки, хтось нафантазував собі чарівного птаха.       А юні шахісти продовжували вдосконалювати свою майстерність у шаховій грі. Такі заняття дають можливість нашим читачам розвиватися, творити і просто спілкуватись один з одним.



Коментарі