Літературно-музичне свято «Їде з янголом ясненьким Святий Миколай"

   19 грудня вся Україна святкує день Святого Миколая Чудотворця – найперше з різдвяних та новорічних свят. В цей день в бібліотеці  пройшло літературно-музичне свято «Їде з янголом ясненьким Святий Миколай»
   День Святого Миколая – це чудове сімейне свято, добре, веселе, чарівне. Святий Миколай – своєрідний символ людської надії і віри, доброти і щастя. Це одне із найулюбленіших свят наших дітей. Адже цей день діти очікують із особливим нетерпінням, бо на них чекає чимало солодощів та подарунків. 
   Сьогодні до нашої бібліотеки завітали учні 4-го класу школи №82 та вихованці старшої групи дитячого садка №530. І розпочалося свято! Адже школярі не лише чекали на подарунки. До нього старанно готувалися: вчили вірші, пісні, вправлялись у виразному читанні. А ще діти підготували цікаве і веселе дійство, героями якого були янголи, зірочки, чортеня Антипко, і, звичайно, Святий Миколай. Маленькі артисти виступали по-дитячому щиро, від душі, даруючи усім святковий настрій. Глядачі, вихованці дитячого садочка, були в захваті від чудового свята. Всі хлопчики і дівчатка отримали подарунки від депутата Київради Ігоря Кісільова.

Коментарі