У новому році — нові книги!

Зустрічайте новий рік з новими книгами! Нові історії гарантують вам цікаве дозвілля та захоплююче читання. Книги на різні теми для будь-якого віку. Завітайте в бібліотеку та обери книгу до смаку. А з новинками ознайомтеся в нашому блозі. 



Йде до нас колядочка 

Хто з малечі не любить зимових свят? Веселощі, пісні, хороводи... А ще привітання зі святами колядками та щедрівками. Книжка має чудове художнє оформлення, яке до вподоби і малятам, і дорослим.




Сашко Дерманський
Крамничка тітоньки Мальви

Різдво – пора див і світла, час жаданих подарунків та солодкої смакоти із чарівного фургончика-крамнички доброї й загадкової тітоньки Мальви. Але що буде, якщо раптом усе це зникне? Адже підступний пан Крук та його господиня Мряка ось-ось запанують у світі!.. Перед маленьким Тишком та його вірним песиком Кучугуркою постало нелегке завдання: повернути дідусеві-казкарю чарівну книгу, щоби врятувати Різдво. 


Галина Ткачук
Тринадцять історій у темряві
 

Страшні історії зазвичай виникають у темряві й оповідають про жаховиськ, монстрів, прозорих людей, речі, які оживають, і навіть про Серединожера! При світлі сонця страшні історії ховаються, однак таємним чином нам удалося їх записати. "Тринадцять історій у темряві" - книжка для тих, хто знає, що фантазія зі сміхом - прекрасний засіб від страху.


 Володимир Арєнєв
Місто тисячі дверей

Чарівний світ – зовсім поруч, потрібно лише знайти туди шлях. Хлопчик на ім’я Юхимко знайшов заповітні Двері, намальовані чарівним Пензлем, і потрапив до фантастичного міста Охи. Але грізному Поряднику не до вподоби яскраві фарби чудового світу, лиходій прагнув перефарбувати його в тьмяний сірий колір… Чи вдасться Юхимові врятувати жителів Охи?



Олена Осмоловська
Христина Маканик
Квітті/Kwitty

Чарівні малюки з родини Квітті роблять дива: залучають до книжкового дозвілля всю сім'ю, перетворюють читання на цікаву гру. Роздивляйтеся малюнки, вигадуйте цікаві істрії, діліться ними зі всією родиною. Створюйте нову казку щодня.


Ганна Чубач
Живі літери

На малят чекають абетки, лічилки та разні навчилки, які перетворять читання на цікаву захопливу пригоду, бо слова у книзі ввічливі, скоромовки ловкі, побрехеньки веселі, а літери — живі, граються й під язик ховаються!!!




Тала Букина
Спасти Мерлина, или опыты с футуроскопом 

Действующему министру магии Мерлину Кандию грозит импичмент. Накануне заседания парламента похищен Скипетр жизни и совершено загадочное убийство. Хранителям древней реликвии Миктусу Арацельсу и Орхису Парамунту предстоит выяснить, связаны ли эти два события между собой. 

книга російською мовою


Інгрід і Дітер Шуберт
Офелія, або Що сталося з крокодилом

А чи знаєте ви, чому в животі з’являються метелики? Може, це страшна хвороба? Чи є інша причина? Хоч там як, а крокодил на ім’я Джонні не на жарт злякався, виявивши у своєму животі отакий «подарунок». Першою йому на допомогу поспішила прекрасна бегемотиха Офелія, а за нею і всі інші. Хто з них поставить бідоласі Джонні точний діагноз? Хто перший простягне руку допомоги алігаторові? І від чого насправді в животі заводяться метелики?


 Олена Осмоловська
Сонце в озері твоєму 

Особлива казка піднімає дуже актуальну і болючу для суспільства проблему ставлення до людей з інвалідністю. Це соціальний літературно-мистецький проект, в якому образно розповідається про людей з особливими потребами. Проект покликаний привернути увагу до проблем таких людей і показати дивовижну крихкість суспільної стандартності та непривабливість існуючого становища. 


 Марджері Вільямс 
 Вельветовий кролик, або як іграшки стають справжніми

Кожна іграшка мріє стати справжньою. Але таке не відбувається за помахом чарівної палички. Вельветовий Кролик одного разу дізнався від старого і мудрого друга таємницю такого перетворення: якщо хочеш стати справжнім, треба, щоб тебе по-справжньому полюбили. Тоді чари дитячої кімнати здійсняться і... станеться диво.


Джоан Ролінг
Джек Торн,  Джон Тіффані
Гаррі Поттер і прокляте дитя
 


Бути Гаррі Поттером нелегко, а надто тепер, коли він - працівник Міністерства магії, трудоголік, одружений батько трьох школяриків. Доки Гаррі Поттер бореться зі своїм минулим, яке ніяк не хоче відпускати, його молодшому синові Албусові доводиться миритися з тягарем свого знаменитого роду, - спадком, якого він не обирав. У той час, як минуле зловісно змішалося з майбутнім, батько і син пізнають сумну істину: інколи темрява виходить звідти, де її ніхто не чекав.

 Британська п’єса в двох частинах, написана Джеком Торном за оригінальною історією Джоан Роулінг. Прем’єра вистави відбулась 30 липня 2016 року в лондонському театрі «Палац», а 31 липня була опублікована друкована версія п’єси.

Джеймс Бовен
Вуличний кіт на ім'я Боб

Ця історія сталася в Лондоні, хоч могла трапитися в будь-якому сучасному великому місті. Два випадкові знайомі — вуличний музикант Джеймс і вуличний рудий кіт Боб — стають друзями на все життя і дарують один одному надію на щастя…




Марія Чумарна
Вишивання долі

Особливістю нової книжки є те, що вона наближена до потреб тих, хто практично займається відновленням зразків стародавньої вишивки, хто шукає нових «старих» ідей у творені власного одягу. Тут подано 56 видів техніки шитва, розклади узорів, які підготувала і систематизувала майстер художньої вишивки Віра Чипурко. Книга рекомендована найширшому колу шанувальників українського народного мистецтва.


Література для батьків!  


 Олександр Губенко
Як виховати генія, або інвестиція в Вашу дитину 

Це принципово новий посібник з розвитку мислення, інтелектуальної креативності та фінансових здібностей дітей різного віку, починаючи з дошкільнят і закінчуючи підлітками. Ви хочете виховати творчу обдаровану та практичну людину одночасно? Тоді ця книга для вас!

Коментарі