Конкурс на кращу годівничку «Пташине містечко»


Холодними зимовими днями і ночами, коли вся земля вкрита товстим шаром снігу, особливо важко приходиться птахам, які залишаються зимувати. Тому взимку у птахів залишається одна надія – на людину. І це добре усвідомлюють третьокласники школи №82, які виготували годівнички для пернатих друзів, заготовили для них корм.








 Всі свої роботи діти представили на конкурсі на кращу годівничку, який вже протягом 17 років проводиться в нашій бібліотеці в рамках природоохоронної акції Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта» «Наша допомога птахам». 













 


Діти дуже старанно готувалися до конкурсу, намалювали малюнки, підготували розповіді про птахів, вивчили вірші, а дехто навіть сам написав оповідання. Всі вони пронизані любов’ю та турботою про птахів нашого краю, розумінням важливості піклування про них. Переможці конкурсу були нагороджені подяками і подарунками екологічної Ліги, книгами від бібліотеки. 





Після урочистостей та вручення нагород діти разом з працівниками бібліотеки, вчителем та координатором ВЕЛ «Екологічна варта» Данилюк Н.В., вирушили в парк «Нивки» та закріпили годівнички на деревах, влаштувавши там ціле пташине містечко. І тільки дитячий гамір стих у парку, до годівничок злетілися синички, щоб поласувати смачненьким. Тепер їм не страшні люті морози!







Коментарі