Презентація книги Сашка Дерманського «День народження привида»



 Юні читачі нашої бібліотеки, четверокласники школи №82 та гімназії №154 зустрілися з письменником Сашком Дерманським, одним із найпопулярніших та найвеселіших українських дитячих письменників, справжнім улюбленцем дітей.
Діти дуже готувалися до цієї зустрічі: намалювали і принесли до бібліотеки малюнки героїв творів письменника, розповідали про них. Сашко Дерманський був приємно вражений обізнаністю наших читачів його творів.
А на дітей чекав сюрприз від автора: він презентував найновішу свою книгу «День народження привида», яку ще ніхто не бачив, крім самого автора та видавців. 
У день народження до привида Сашуки Писуки прийдуть у гості всі його друзі - привиди – і Зловісна Марта, і Гарнюня Гапуня, і Балухатий Блюм, і Рудий Зуб, і багато інших. І в кожного буде своя історія – химерна, розбишацька, страшненька, повчальна, добра – і неодмінно весела! Ось про що ця казкова повість.
Письменник прочитав лише кілька сторінок із книги, а всім дітям захотілося дочитати її до кінця. Тому всі бажаючі мали змогу придбати книгу з автографом автора. Отримала цю книгу в подарунок і бібліотека. Тож і інші наші читачі зможуть її незабаром прочитати.

Коментарі