Конкурс «Ти читаєш? Ти кращий!»


Клас, що читає найбільше.


Протягом учбового року читачі нашої бібліотеки, третьокласники гімназії № 154 читали книги як за шкільною програмою, так і на власний смак, записували свої враження до «Щоденника читання», малювали улюблених літературних героїв. Вони добре розуміють, що читання – це така ж престижна річ, як і знання комп’ютера і що людина майбутнього – це людина культурна, ерудована, начитана, духовно багата, а всі ці якості можна здобути саме в бібліотеці, чи навпаки – не можна здобути без бібліотеки й книги. І саме учні цього класу стали переможцями конкурсу «Ти читаєш? Ти кращий!» у номінації: «Клас, що читає найбільше» серед молодших школярів трьох шкіл мікрорайону.

 Кожен учасник представляв свою улюблену книгу та намагався переконати ровесників, що саме ця книга найцікавіша, і що її необхідно обов’язково прочитати. Приємно, що більшість читачів представляли книжки позашкільної програми сучасних авторів української та зарубіжної літератури для дітей. Крім представлення своєї улюбленої книжки, юні учасники продемонстрували ерудицію, відповідаючи на літературні запитання. А «Щоденники читання», які вели всі учні – це не тільки роздуми дітей та враження від прочитаного, а і яскраві малюнки, на які дітей надихнули герої улюблених книг. А ще діти підготували для працівників бібліотеки літературну композицію про книги і про нашу бібліотеку.

Всі учасники отримали подарунки від бібліотеки, а багато дітей виявили бажання взяти додому нові цікаві книжки, з якими їх познайомила бібліотекар, щоб і літні канікули проводити з книгою.


 








Коментарі