Свято осені «Заплітає осінь золотії коси»


 
                                 



  Чаклунка осінь – ніби та царівна,
  Красива, сонячна, чарівна…

     Найяскравіша пора року, вона викликає захоплення, радість і сум   одночасно. Скільки радості приносить її краса! Скільки дарунків і різних щедрот! Оспівана поетами, намальована художниками, найчарівніша і найщедріша пора року - красуня  Осінь.
         Саме любов до цієї чудової пори року привела учнів 2-г класу школи №82 до бібліотеки ім. О.Матросова на літературне свято осені «Заплітає осінь золотії коси». Підготовка до свята була дуже ретельною. Для цього дітям треба було знайти в бібліотеці вірші, прислів’я, приказки, загадки про осінь і вибрати ті, які найбільше сподобалися. Вся програма святкового заходу була насиченою і емоційною, складалася з ліричних та жартівливих віршів, загадок та рольових ігор. А ще другокласникам довелося проявити фантазію та старанність, адже вони стали учасниками майстер-класу «Веселі їжачки». В дитячих руках лист картону та кленове листя поступово перетворилися в кумедного їжачка.  
Свято вдалося на славу: і відпочили, і насолодилися, і виготовили своїми руками цікаву пор року, яка ще довго нагадуватиме про барвисту осінню красу.


 









 

Коментарі