Літературні хвилинки «Поетичний казкар» до 215-річчя німецького казкаря Вільгельма Гауфа в бібліотеці ім. О.Матросова.





На літературні хвилинки, присвячені 215-річчю видатного німецького казкаря Вільгельма Гауфа до бібліотеки завітали учні 2-б класу  школи № 73.
Вільгельм Гауф – один із найвідоміших у світі казкарів. Його життя було коротким, всього 25 років. Проте написані ним казки живуть ось уже понад 200 років, вони цікаві не лише дітям, а й дорослим. Адже його казкові персонажі часом так схожі на нас самих, наших друзів і недоброзичливців, тут споконвічна боротьба добра і зла – перш за все у людських стосунках. Тому вони житимуть і далі – століття за століттям. Бо змінюються часи, а казки залишаються у вічності.
Під керівництвом бібліотекаря діти згадали найбільш відомі казки цього автора, відповіли на запитання літературної вікторини. Було проведено читання казки В. Гауфа  «Каліф-лелека» вголос, після чого юні читачі виступили перед присутніми батьками і вчителями з інсценуванням казки «Маленький Мук».
    Веселі і задоволені  школярі отримали для читання дома і в класі нові цікаві книжки, що щойно надійшли до фонду бібліотеки.









Коментарі