Всеукраїнський тиждень дитячого читання





Всеукраїнський тиждень дитячого читання в нашій бібліотеці розпочався зустріччю четверокласників гімназії № 154 із одним з найталановитіших і найпопулярніших в Україні дитячим письменником та поетом. 
 З-під пера Сашка Дерманського вийшли книги для дітей  «Чудове Чудовисько», «Казки дракона Омелька», «Король буків, або таємниця Смарагдової книги», «Маляка і Гаплик», «Маляка і Навіжений дракон»  «Маляка — принцеса Драконії» та четверта книга цієї серії «Маляка і Велика Маня» і багато інших книг.Творам письменника властиві яскраві і привабливі персонажі, веселі історії і захопливі пригоди, завдяки чому діти читають їх на одному диханні. Багато робіт автора відзначені популярними українськими літературними преміями, серед яких «Коронація слова», «Золотий лелека» і «Книга року».
 Діти із задоволенням слухали розповідь пана Олександра про історію написання чарівних повістей та фентезі, про героїв найвідоміших казок. Письменник зачитував найцікавіші уривки із свох книжок та відповів на численні запитання дітвори. А потім були автограф та фотосесія,  можливість придбати книги письменника та зробити селфі.

















 

Коментарі