Всеукраїнський тиждень дитячого читання триває!
Журнал «Пізнайко від 6» в гостях у бібліотеки ім. О.Матросова.




В  бібліотеці ім. О.Матросова в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання відбулася цікава і незабутня зустріч другокласників школи №82 з  представником редакції журналу «Пізнайко від 6», одного із найулюбленіших журналів дітвори.
Це журнал із пізнавальним і розважальним характером, який розкриває для школярів захопливий навколишній світ, розповідає цікаві факти про різні куточки України, проводить тематичні майстер-класи для юних дослідників. Непомітно для самих себе читачі вчаться та розвиваються відповідно до вимог шкільної програми початкової школи. Це таємна хитрість редакторів «Пізнайка від 6» – приховувати навчальні вправи під загадковими шпигунськими шифровками, захопливими пригодами, карколомними головоломками. Разом із головним героєм журналу, борсучком Пізнайком, читачі щомісяця мандрують країнами світу, знайомляться із новинками у технічному та книжковому світі, дізнаються про незвичних тварин.
Наші маленькі читачі в ігровій формі дізналися про всі професії укладачів журналу, а потім створювали свій власний класний журнал. Для цього їм довелося проявити фантазію, художню та літературну творчість. Було цікаво і весело! А в подарунок всі отримали по журналу, який з із задоволенням будуть читати вдома під час весняних канікул.








Коментарі