Зустріч із письменником Іваном Андрусяком.


Сьогодні у третьокласників гімназії № 154 особливий день – вони прийшли до нашої бібліотеки на зустріч із своїм улюбленим письменником Іваном Андрусяком.


Іван Андрусяк – поет, дитячий письменник, головний редактор видавництва «Фонтан казок». Чимало його творів входять до нової шкільної програми – «Стефа і Чакалка», «Третій сніг», «Лякація», «Усе солодший сад. Чупакабра та інші зайчики». Відзначений багатьма преміями. Зокрема, нещодавно за поетичну книжку «Лякація» Іван Андрусяк отримав відзнаку «Дитячий поет року» в номінації «Поезія і проза для дітей».

     Діти залюбки спілкувалися з письменником. Адже у них багато спільного, та й пише автор для дітей і про дітей, тому у найменших читачів його твори користуються неабиякою популярністю і любов’ю. Веселі історії, цікаві загадки, море запитань та море відповідей – все це надовго залишиться у спогадах дітвори. Незабутнє спілкування з улюбленим письменником викликало інтерес до читання навіть у тих дітей, хто до цього часу не дуже полюбляв читати. В цьому і є покликання справжнього письменника.

Коментарі