Юні програмісти в бібліотеці ім. О.Матросова отримали сертифікати міжнародного дитячого клубу Code Club UA.




Ось і закінчується навчальний рік у школярів. Закінчується він і в учасників безкоштовного позакласного клубу програмування Code Club UA, що вже третій рік діє в нашій бібліотеці. Керівник групи волонтер, програміст Ірина Корчевська навчала дітей 9–10 років власноруч створювати аніме і комп'ютерні  ігри, конструювати власні веб-сайти, програмувати.
Проект Code Club стартував кілька років тому у Великий Британії: молоді дівчата з педагогічною освітою створили навчальну програму для дітей і протестували її в 20 школах Лондона. Зараз проект вийшов за межі Британії: гуртки Code Club з’явилися  у 25 країнах світу, а програми перекладено більш як 10 мовами. Навчання у Code Club – це легкий, приємний і цікавий спосіб здобути корисні навички, котрі знадобляться дітям у майбутньому, а зараз – розважать і додадуть балів у спілкуванні з однолітками.
А тепер настав урочистий момент – всі юні програмісти отримали сертифікати про закінчення навчання. Задоволені і щасливі, діти дякували за науку і чудово проведений час.
Вітаємо всіх учасників та бажаємо успіхів у освоєнні комп’ютерної грамотності!

Коментарі