Зустріч зі письменником Олегом Чаклуном із циклу «Письменник презентує»

Олег Чаклун – письменник, книжки якого вподобали багато дітей. Мікробот, роботи Веселки, принцеса Синтія – герої, пригодами яких зачитуються, і не лише діти, а й дорослі!
Про чаклунство, про те, як важливо дарувати всім людям світло і радість розповідав на зустрічі із читачами нашої бібліотеки другокласниками школи № 82 Олег Чаклун. Адже як би не змінювався світ і люди в ньому – ці явища завжди будуть найбільшим чаклунством. Тому й казки, які пише для дітей цей талановитий письменник, добрі, світлі, пізнавальні та креативні. Ми живемо в світі, який дуже швидко змінюється, а технології впливають на наше життя, тому сучасні діти відчувають це більше, ніж дорослі, вважає письменник: «Це частина їхнього життя, тому ми не можемо це ігнорувати. Я вважаю, письменники, які пишуть книжки для дітей, мають писати і про це також».
Автор розповідав про свої твори, зачитував уривки, відповідав на питання, підписував книги на згадку. Смішні і безпосередні, сором’язливі та активні, щирі та відкриті дітлахи слухали про книги і літературу, говорили про важливість читання, про те, що цікаво, а що ні.

Коментарі