Конкурс на кращу годівничку. 

В нашій бібліотеці щороку проходить конкурс на кращу годівничку в рамках природоохоронної акції «Наша допомога птахам» Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта».
Юні читачі, учні 3-б класу спеціалізованої школи № 82 дуже добре приготувалися до цьогорічного конкурсу – всією сім’єю майстрували годівнички, знаходили цікаву інформацію про птахів, які зимують у наших краях, малювали їх, складали вірші. Наші юні екологи дуже відповідально віднеслися до виготовлення годівничок, адже турбота про зимуючих птахів – запорука їх виживання в морозну і снігову зиму. Дерев’яні, із вторинної сировини, зручні та функціональні годівнички зроблені з такою любов’ю і фантазією, що обов’язково приваблять пташок у парку «Нивки», де діти розвісили їх після конкурсу.
Кожен учасник отримав інформаційні матеріали про дитячу спілку «Екологічна варта», клас – грамоту від «Екологічної варти», переможці – цікаві книги від бібліотеки, а всі загалом – чудові емоції та задоволення від виконаної хорошої і потрібної справи.

Коментарі