Міський конкурс дитячого малюнка "Київ та кияни  очима дітей".





В Центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва 3 червня 2019р. 
відбулося підведення підсумків і нагородження переможців авторського міського конкурсу дитячого малюнка «Київ та кияни очима дітей». Цього року він відбувся під гаслом «Київ – 100 років тому». Перед учасниками  було поставлене завдання : зобразити рідне місто , його архітектурні та історичні пам’ятки, автентичні пейзажі та краєвиди, парки, сквери, скульптурні композиції, які існували 100 років тому і існують в сучасному місті. Кожен з учасників конкурсу отримав можливість проявити свої творчі здібності, позмагатися в художній майстерності.
     Виставка робіт виявилась цікавою і приємно вразила відвідувачів  колоритом і небайдужістю до рідного міста та його історичного минулого.
      Читачі нашої бібліотеки, деякі з них є гуртківцями етно-студії «Кольоровий птах» , прийняли участь в конкурсі, присвяченому нашому місту, і вийшли до фіналу конкурсу, посівши 2 і 3 призові місця! Ми ради привітати сестер Ольгу і Катерину Рогозу з почесним 2 місцем, а Каріну Коваль з 3 місцем! Подяку також отримав Тимур Родський як учасник конкурсу. Переможці і учасники отримали почесні грамоти і подарунки.

Коментарі